Ik ben Shyama Hopman, foodblogger en recensent. Ik heb de afgelopen vijf jaar lang met veel plezier over allerhande boeken geblogd. Ik heb een bijzonder brede interesse, van literair tot lifestyle en veel genres ertussenin. Kookboeken behoren tot het snelst groeiende genre in boekenland, niet vreemd dat ze mijn aandacht hebben gepakt.

De laatste jaren verschoof mijn interesse steeds meer naar het culinaire gebeuren in Nederland en daarbuiten, vandaar dat ik nu gekozen heb voor een website die zich helemaal toespitst op kookboeken en culinaire evenementen. En dan te bedenken dat ik vroeger nog geen ei kon bakken …

Sfeerimpressie van events waarbij Shyama Culinair aanwezig was

mediakit, aanwezigheid Shyama Culinair bij evenementen

Culipers Lunch 2019 | Presentatie La Douce Paris, Janny van der Heijden | Hilton Haringparty 2019 | Giorgio Locatelli | Yotam Ottolenghi, de man die groenten sexy maakt | Alice Waters, winnares Johannes van Damprijs 2018 | Workshop Italiaans koken met collegabloggers i.s.m. de keukenbrigade van het Hilton Amsterdam – Roberto’s Restaurant | Sabrina Ghayour | Maleisische Chef Norman Musa |

pageviews en bezoekers Shyama Culinair