Lancering Bij Ons In The Residentie | BlueBlood – Hilton The Hague | Shyama Culinair.

We blikken terug op een gezellige avond in het prachtige Haagse Blue Blood, een Nikkei Cuisine Restaurant dat onderdeel is van Hilton The Hague. Hier vond de feestelijke lancering plaats van de elfde editie van Bij Ons In De Residentie (BOIDR). Annerieke Simeone, Hoofdredacteur BOIDR, ontving iedereen persoonlijk, en de heerlijke cocktails stonden binnen handbereik.

Lancering Bij Ons In The Residentie

Leuke sfeervolle binnenkomer, en binnen no time was het volle bak met genodigden, waaronder veel Haagse ondernemers.

‘Wie mij het meest aanspreken, zijn diegenen die duurzaamheid en luxe weten te combineren’, aldus Annerieke. Derhalve overhandigde ze de eerste twee exemplaren van het high-end magazine aan curator en tentoonstellingsmaker Nicole Uniquole en aan duurzame designer Nienke Hoogvliet.

Lancering Bij Ons In The Residentie

Deze editie van BOIDR bevat maar liefst 186 pagina’s over het goede Haagse leven. Lees o.a. uitgebreid over Nieuw Kijkduin, waar de trotse horecafamilie Bogaart eigenaar is van Pavarotti. Op de cover shinen ook de zoon en dochter van pater familias René Bogaart.

Tevens aandacht voor The Wine House en Crafthouse. Jean Pierre Geelen, redacteur bij de Volkskrant, vertelt op luchtige wijze over de natuur die hij ziet vanuit zijn werkkamer. En zo rol je in BOIDR van het ene naar het andere verhaal, elk uniek in zijn genre.

Wij vinden de diversiteit aan onderwerpen aantrekkelijk aan BOIDR, met uitgebreide onderwerpen over Culinair, Mode & Beauty, Business en Kunst en Cultuur. Voor ieder wat wils, en heerlijk voor Hagenaars (maar ook zeker voor mensen buiten de regio) interessant om te lezen. Bij Ons in de Residentie is een prachtige ode aan ondernemend Den Haag en plaatst ze terecht in het zonnetje. Heerlijke uurtjes leesplezier voor iedereen met liefde voor onze mooie hofstad.

De Nikkei-keuken is een combinatie van Peruaans met Japanse invloeden. Zie hier een aantal hapjes die in royale hoeveelheden werden rond gebracht tijdens de avond.

Lancering Bij Ons In The Residentie

Bedankt voor de leuke avond, Annerieke. Tot volgend jaar!

Shyama & Frank Hopman