Zoetekauw Alert

Een tijdje terug was ik op uitnodiging van Bloggers and Brands bij een van hun befaamde Showroomparty’s. Tijdens een gezellige lunch maakten we kennis met een paar van de zoete producten van Zuster Evie. Ik dacht in eerste instantie dat het om twee zussen ging, omdat er twee dames van Zuster Evie aanwezig waren. Maar het blijkt anders te zijn, de term Zuster is hier veel breder van toepassing. Het gaat hier om een uniek bedrijf, verspreid over Nederland, met lokale en ambachtelijke lekkernijen, met een heleboel gepassioneerde Zusters Evie.

Mama’s aan het werk

Zuster Evie heeft als doel zwangere vrouwen en moeders in heel Nederland, die naast de zorg voor hun gezin ook werkzaam willen zijn, de kans te bieden op werk. De combinatie moederschap en betaalde arbeid is vaak een lastige. Hierin voorziet Zuster Evie door hen als zelfstandige (franchise) ondernemer deel te laten nemen aan de arbeidsmarkt, waarbij ze zelf hun uren kunnen indelen.

 

Zuster Evie

 

Food & Tea

De lekkere producten van Zuster Evie zijn lokaal en ambachtelijk gemaakt. We proefden de hakhoning in twee smaken, sinaasappel en anijs. Ik vond beide lekker, alsook de heerlijke, mierzoete winterse fudge die voor de diehard zoetekauwen (waaronder ik me schaar) een traktatie is. Karin Kamman, theesommelier, liet ons bij deze zoetigheden een aantal theesoorten in diverse bereidingen proeven, waaronder ook een koude. Heel apart, een mooie verrassende smaakervaring, waarbij het opviel dat iedereen iets anders lekker vond. In een interactieve presentatie kregen we aardig wat informatie over het wel en wee van thee. Leuk om te zien en ervaren hoe persoonlijk en verschillend smaken zijn!

 

Zuster Evie

 

Lokaal en Ambachtelijk assortiment

Het assortiment lekkernijen is breed, variërend van Toffe Toetjes op basis van Hemelse Hangop; Puike Potten assortiment hippe foodgifts, geïnspireerd op de voorraadkast van de huisvrouw uit de jaren 60! In de tijd dat inmaken, zelf brood en cakes bakken nog heel normaal was en dagelijkse kost; èn huisgemaakt snoepgoed, op de ouderwetse manier gemaakt maar met de creativiteit van nu. Met meer dan 30 verschillende soorten cadeautjes kun je het aanbod van Zuster Evie dus zeer gevarieerd noemen. In overleg maakt de lokale Zuster ook heel graag mooie cadeaupakketten voor de klant. Je vindt de Zusters door heel Nederland! Klik hier en vind de Zuster bij jou in de buurt!

 

Tip: perfect voor de komende feestdagen (en ook erna, want eenmaal geproefd … )

 

FOLLOW ME