WIN KOOKBOEK SIMPEL | YOTAM OTTOLENGHI | FONTAINE UITGEVERS

 

Hoi,

 

Op deze spiksplinternieuwe website ben ik nu ongeveer een maand actief. Voorheen blogde ik reeds 5 jaar op Shyama in Boekenland, waar ik ook al veel schreef over culinaire zaken, naast literatuur en andere genres. Die combinatie vergde het afgelopen jaar teveel van me en deed me onlangs besluiten mijn focus geheel op het culinaire te richten.

Om deze stap met jullie te vieren mag ik namens Fontaine uitgevers, met wie ik al jaren een fijne samenwerking heb, een exemplaar van SIMPEL van Yotam Ottolenghi verloten onder mijn lezers/volgers. Deze man heeft het koken en eten van groenten sexy gemaakt en inspireert wereldwijd thuiskoks en chefkoks.

SIMPEL is – naast een prachtig kookboek – ook een woord dat symbool staat voor de icoontjes die de eenvoud van een gerecht aanduiden:

S = snel;

I = ingrediënten, niet meer dan 10;

M = maak van tevoren;

P = provisiekast;

E = eenvoudiger dan u denkt;

L = lui.

Wil jij deze fraaie bestseller ter waarde van €29,99 winnen? Via de afgebeelde knoppen van Facebook en Instagram onderaan dit bericht ga je supermakkelijk naar mijn pagina’s. Daar kun je onder het winactiebericht een reactie plaatsen waarom je het boek graag wil winnen. Het volgen van mijn accounts is natuurlijk altijd leuk, evenals delen op je eigen tijdlijn en het taggen van je vrienden zodat ook zij een kans kunnen wagen. Deze laatste handelingen zijn niet verplicht, daarom beloon ik je met een extra lot als je ze uitvoert, leuk toch.

Deze winactie gaat in op woensdag 1 mei 2019 en loopt tot en met dinsdag 7 mei aanstaande en geldt voor deze actie alleen voor adressen in Nederland. Op woensdag 8 mei 2019  maak ik de winnaar bekend. Houd dus aub zelf de uitslag in de gaten indien je meedoet.

Groetjes en heel veel succes!

Shyama

 

PS Bij interesse kun je mijn review van SIMPEL lezen (op mijn oude blog.)

 

FOLLOW ME