UITSLAG WINACTIE KOOKBOEK SIMPEL | YOTAM OTTOLENGHI | FONTAINE UITGEVERS

 

Hallo allemaal,

 

Bedankt voor jullie gezellige deelname aan mijn winactie die ik in samenwerking met Fontaine uitgevers heb mogen houden. Ontzettend leuk dat er zoveel liefhebbers zijn voor de prachtige bestseller SIMPEL van Yotam Ottolenghi. Uit alle deelnemende namen – op Instagram én Facebook – heb ik een winnaar geloot.

 

En die geluksvogel is …..

Hartelijk gefeliciteerd en heel veel kookplezier met SIMPEL. Ik hoop dat het mooie kookboek je veel inspiratie mag brengen!

Geef aub binnen zeven dagen, geteld vanaf 8 mei 2019, je adresgegevens aan me door via een privébericht.

Let op: Indien ik na zeven dagen geen bericht heb ontvangen, ben ik genoodzaakt een nieuwe winnaar te loten. Alle andere namen blijven dus nog in de reservestand voor een eventuele nieuwe loting.

Groetjes,

Shyama

 

FOLLOW ME