Hey lieve lezers,

Vandaag een tijdelijke Pre-order actie De smaak van Italië. Als het goed is zien jullie met grote regelmaat mijn Instagram- en Facebookberichten over mijn liefde voor Italië. Ik post ook regelmatig foto’s van mijn huisgemaakte Italiaanse gerechten, alsook berichten (altijd incl. foto’s) van de heerlijke etentjes in Italiaanse restaurants. Verder lees ik ontzettend graag over Italië, en in die behoefte word ik op mijn wenken bediend door het inspirerende magazine De smaak van Italië. Ik kijk nu alweer reikhalzend uit naar de editie van november/december 2021, dat als thema ‘That’s AMORE!’ heeft ?

Dit klinkt toch weer behoorlijk verleidelijk. Ik kan al een beetje verklappen wat je kunt verwachten:

  • Slow living op Sicilië
  • Bologna Eat the Street
  • Citytrip Verona: romantisch en verrassend
  • Interview Debbie & Vincent van B&B Vol Liefde
  • B&B in Toscane: van ruïne tot paradijsje
  • Aan tafel met Claudia Roden en bestel het boek zonder verzendkosten
  • Winnen! Maak kans op een van maar liefst 24 pizzadiners, een romantisch weekend weg of 2 tickets voor Juventus in Turijn!

Wil je dit nummer, net als de abonnees, nog voor de verkoop in de winkels op je deurmat? Pre-order het dan nog snel – tot en met zondag 24 oktober a.s. – zonder verzendkosten. Dit is een tijdelijke actie, want vanaf maandag 25 oktober 2021 geldt weer de gebruikelijke €2,50 verzendkosten. Pak dus bij interesse je kans! 

Bestel via deze link, en je kunt ook – indien gewenst – meteen een abonnement nemen. Alvast veel leesplezier gewenst. 

Hartelijke groeten/Ciao ??‍♀️ 

Shyama 

FOLLOW ME