Spectaculair Societyfeest!

 

27ste editie

Gisteren was het weer zover, tijd voor alweer de 27ste editie van de jaarlijkse haringparty in het Amsterdamse Hilton. Roberto Payer, algemeen directeur Hilton Amsterdam, nam als gastheer pur sang de tijd om iedereen te begroeten en even te spreken. Het gemêleerde gezelschap van diverse BN’ers en andere leuke gasten uit diverse disciplines (Food, Bankwezen etc.) voegde zich vloeiend samen in de tuin, die vanwege de hoosbuien gelukkig grotendeels overdekt was. Heerlijke terraswarmers gaven knusse warmte af, dus koukleumen hoefde niet. Duidelijk dat er bijzonder goed was nagedacht om het feest succesvol te laten zijn.

 

 

Spektakel

En dat het een succes was kan ik beamen, naast een werkelijk spectaculaire show door een bloedmooie waternimf en het ” aan wal”  halen van het eerste vaatje nieuwe haring barstte het feest los. We genoten van de haring, die overvloedig werd aangeboden (i.s.m. Eric van As), geheel in stijl mét een glaasje korenwijn! Verder was er zoveel eten en drinken, ik genoot van de gegrilde vleesspiezen en groenten, garnalen, tonijn, diverse sauzen, dressings, vers fruit, bubbels, cocktails, koosjere sushibowls en tot slot een heerlijk kopje Illy koffie met verrukkelijke cannoli’s, een van mijn favoriete Italiaanse lekkernijen.

 

 

Zien en gezien worden

Bij zo’n groot societyfeest met honderden gasten is het natuurlijk ook een kwestie van zien en gezien worden. Met Hollandse nuchterheid heb ik me heerlijk in het feestgedruis gestort met een aantal bekenden uit de culinaire wereld. Ik sprak ook architect Cees Dam, die bijzonder geestig blijkt te zijn, en Olcay Gulsen die er was voor RTL Boulevard. Leuk ook dat ik culinair journaliste Mara Grimm in real life ontmoette en sprak, toch een andere ervaring dan die via social media. Verder had ik nog even een kort zwaaimomentje met René Mioch, Divorce-acteur Dirk Zeelenberg, en last but not least diva Marijke Helwegen, vaste gast van de haringparty. Thuisgekomen keek ik nog even snel naar Shownieuws op SBS6 en zag laatstgenoemde heren en dame nog in beeld. Ik kijk met enorm veel plezier terug op een topfeest!

 

 

Bij deze nogmaals mijn hartelijke dank aan Roberto Payer, Marieke Klosters en niet te vergeten het hardwerkende team dat zorgde dat niemand iets tekort kwam. Chapeau aan hen allen!

 

 

FOLLOW ME