Schrijver René Noorderveen en illustrator Anet van de Vorst hebben in samenwerking met uitgeverij Witte Leeuw dit Fien & Teun kookboek gemaakt. Een erg leuk en educatief boek met de lekkerste gerechten voor kinderen. Dit boek is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. Al (voor)lezend maken de kleintjes spelenderwijs kennis met het leven op de boerderij.

 

Fien en Teun ontdekken elke dag iets nieuws, vieren Dierendag en Sinterklaas, doen boodschappen. en koken samen met mama en papa. Ze maken gaatjessla, bakken pannenkoeken, een flensjestaart, groentesoep, appeltaart, kruidnoten, vegetarische hutspot, boerenkool met worst en nog veel meer, hmmm. Dit lekkere oer-Hollandse eten maken ze met een moderne twist, aangepast aan deze tijd.

 

Fien en Teun Kookboek

 

Dit leerzame boek is perfect om de allerkleinsten kennis te laten maken met wat er groeit en bloeit, en rondfladdert en kruipt in de moestuin. Maar ook dat niet alles in Nederland groeit, zoals bijv. bananen. De duidelijke stap-voor-stap instructies maken koken uit dit kindvriendelijke boek super makkelijk. Een mooie kadotip voor ouders en kinderen!

 

Fien & Teun Kookboek – René Noorderveen & Anet van de Vorst | i.s.m. Witte Leeuw en Van Hoorne Entertainment BV | Vormgeving Joëlle van den Oever | Hardcover, 64 blz. | € 9,99

FOLLOW ME