Nieuwe ervaring

Ik deed zondag (30 juni) weer een leuke culinaire ervaring op: de Malaysian Afternoon Tea. Absoluut geen straf om hiervan te genieten bij Restaurant Wah Nam Hong, waar de Maleisische chef Norman Musa werkzaam is. Tevens lanceerde hij onlangs zijn kookboek Magisch Maleisisch in Nederland. Een prachtig boek dat vol staat met heerlijke fusionrecepten uit deze smeltkroes aan culturen.

 

Genieten

Deze symbiose van culturen en keukens zie je ook in de combi aan gerechtjes/hapjes op de gezellige etagere. De Afternoon Tea is een mini culinaire roadtrip voor je smaakpapillen, met hartigs als malse saté, rendangwrap, masalodeh (Indiase linzen pasteitjes) en lichtpittige karipap (gekruid pasteitje). De witte thee die we erbij kozen (keuze uit vier passende smaken) werd naar believen gastvrij bijgevuld. Dit is overigens inbegrepen in de sympathieke prijs van €19,95 p.p.

 

Shyama Culinair

 

Zoete verrassing

De zoetigheden, waaronder Norman’s zelf bedachte Brownie met pure chocolade én pandan; scones met kaneel, clotted cream en jam en nog meer lekkers smaakte heerlijk. We aten de ‘Asian’ Tiramisu als laatst, en dat was me toch lekker. Zonder alcohol, maar met amandelen waardoor je een hint Amaretto denkt te proeven, en met een lekkere Indonesische koffiesmaak erdoorheen.

 

Shyama Culinair

 

Verwacht

Restaurant Wah Nam Hong is onderdeel van de gelijknamige levensmiddelenzaak incl. Tea Boutique, van de sympathieke en gastvrije eigenaresse Sin Yan Chan en haar broer. Ze vertelde dat het 1 jarig bestaan (over twee maanden) niet groots zal worden gevierd, in verband met de op handen zijnde opening van de Mall of the Netherlands in Leidschenhage, die naar verwachting na de zomer van 2020 groots zal zijn.

De Malaysian Afternoon Tea is een traktatie en supergezellig om samen met anderen van te genieten. Kijk hier voor de dagen waarop je kunt reserveren hiervoor.

 

Wah Nam Hong|Mall of the Netherlands|Liguster 108|2262 AC Leidschendam|info@wnh.eu|085-0436765|www.wahnamhong.com

FOLLOW ME