Anne&Max

Bij ons ben je elke dag welkom. Voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag. We werken met verse, authentieke en gezonde producten. Maar boven alles willen we een huiskamer in de stad zijn, een plek waar je elk moment van de dag thuis bent.

 

Mall of the Netherlands

De keten Anne&Max is inmiddels een begrip in Nederland, met vestigingen van A(lkmaar) tot Z(wolle). Wobbe van Zoelen, entrepreneur en katalysator achter deze succesformule, heeft onlangs samen met Albron een vestiging in winkelcentrum Mall of The Netherlands  geopend.  In de Fresh court in Leidschendam (Leidschenhage)  is het een fraaie aanvulling tussen alle andere culinaire zaken. Fijn om daar tijdens het winkelen te pauzeren en te genieten van een kop heerlijke koffie of thee met lekkere hapjes.

Deze inmiddels vierde Haagse vestiging van Anne&Max  zit in een gloednieuw pand. Desondanks is de beoogde huiskamervibe voelbaar door de frisse styling en de gezellige urban-junglestijl (veel levend groen). Wobbe vertelde dat ze in zowel sfeervolle oude panden als supermoderne  zoals deze in Leidschendam zitten. De gemeenschappelijke deler is het streven naar de huiskamersfeer, wat best een uitdaging is in met name de gloednieuwe panden. Ik voelde me er meteen op mijn gemak, dus de opzet lijkt mij geslaagd.

 

Shyama Culinair

 

Duurzaam en biologisch

De ideologie van Anne&Max: “Wij gaan zo goed mogelijk met de wereld om ons heen om. Daarom wordt een groot deel van onze producten nu al milieuvriendelijk geproduceerd en blijven we actief op zoek naar kwalitatief goede milieuvriendelijke producten en werkwijzen. Zoals de koffie die fairtrade in Ethiopië wordt geproduceerd, de biologische theemelanges worden zelf door ons gemixt, de taartjes komen uit onze interne keuken, we hebben een eigen Anne&Max recept, de zalm komt van het Schotse Loch Duart, de oude kaas van boerderij en kaasmakerij Biokaas Kinderdijk en de biologische wijn wordt geleverd door familiebedrijf Wijnimport J. Bart.”

In de toekomst wil Anne&Max zich graag op steeds meer high traffic locaties vestigen zoals op universiteiten, stations en luchthavens. Samen met Albron zal Anne&Max in de komende jaren meer vestigingen openen en daarnaast meerdere allianties aangaan om zo de groeistrategie blijvend vorm te geven.

 

Shyama Culinair

 

High Tea

Speciaal voor bloggers werd er een leuke middag georganiseerd in Leidschendam, waar we genoten van een mimosacocktail, eigenhandig uitgedeeld door Wobbe. Deze sympathieke zakenman is geweldig down to earth en een prettige gesprekspartner. We genoten van een heerlijke uitgebreide High Tea, waarbij een keur aan hartige en zoete hapjes op een gepersonaliseerde plank werd aangeboden. Deze leuke plank kregen we mee als kado, een bijzonder attente verrassing. Een mooie herinnering aan een fijne beleving die ik absoluut aanbeveel. Ik ga deze zomer gauw weer genieten bij Anne&Max, wellicht bij een andere Haagse vestiging, zodat ik ook daar de sfeer kan opsnuiven. Ik heb in mijn woonplaats gelukkig de keuze uit vier vestigingen, wat een luxe!

Dank aan Wobbe van Zoelen, het personeel van Anne&Max en Mariska Brook voor de gezellige middag!

FOLLOW ME