Vandaag heb ik foodnieuws over Tony’s Chocolonely Chocolade. Oeh la la…  chocola! Ik ben dol op chocolade. Jij ook? Dan is deze Chocoholic-alert ook bedoeld voor jou.

 

Tony Chocolonely chocolade

 

Tony’s Chocolonely heeft sinds kort een chocolade-abonnement, waarmee je toetreedt tot de smakelijke wereld van de Tony’s Chocolonely Chocolate Club. Je ontvangt dan als heuse ‘deurmattie 4 life‘ elke maand een doos met nieuwe smaken die je nog nooit eerder hebt geproefd, inclusief een mini club blad met informatie.

 

Foodnieuws Tony Chocolonely chocolade

 

Deze maand zitten er twee repen in de smaken ‘Wit, puur, framboos en discodop’ én ‘Melk, puur, hazelnoot en karamel’. Deze repen zijn in halfjes verpakt, want ‘Sharing is Caring‘ is het motto van Tony’s Chocolonely. Over hun missie weten we dat het streven is naar 100% slaafvrij chocolade.

 

Foodnieuws Tony Chocolonely chocolade

 

In de deurmatties doos van de Chocolate Club is er ook nog plek voor een hele classic Tony’s reep! Tony’s Chocolonely heeft een heuse smaakbedenker, ‘Count Chocula‘ Bas.

 

We kunnen vertrouwen op zijn expertise, want Bas is maar liefst drievoudig kampioen chocolade maken. Wauw toch, ik ben nu al benieuwd naar de toekomstige smaken die deze chocolade-meester gaat bedenken.

Ik ben best trots op mezelf, want ondanks mijn gulzige liefde voor chocolade heb ik de repen eerlijk gedeeld met een choco-maatje. De Melk, puur, hazelnoot en karamel is echt yummieeeee. De andere smaak is voor een andere dag. Wie wat bewaart heeft wat, toch?!

 

Tony Chocolonely chocolade

 

Ik deel hun chocolade, en hun verhaal, in de strijd naar een 100% slaafvrij chocolade-industrie met plezier! Bekijk hier de toffe video van Tony’s. Deurmattie worden? Klik dan hier.

FOLLOW ME