Mediaborrel

Robert Kroon, eigenaar van het Zaanse PR-bureau Kroon op het Werk, organiseert naar verluidt elk jaar een zomerfeest voor (relevante) bloggers. Ik was er afgelopen keer voor het eerst bij. De happening vond plaats op 18 juli in het Utrechtse Grachtenatelier van Jacqueline en Caroline Mulders, de tweeling zussen van collegablogger Gereon de Leeuw. Een kleine wereld dus, dat bleek die avond toen ik de ene na de andere bekende collegablogger tegenkwam. Het was ook leuk om kennis te maken met een aantal dat ik van Instagram en Facebook herkende. De avond werd omkranst door gezelligheid, en heel veel lekkere hapjes en drankjes!

 

Shyama Culinair

 

Zoveel lekkers

Ik ben geen rumdrinker, maar verwerkt in een gerechtje kan het me wel bekoren. Ik genoot dus van de Ron Abuelo rum in een (dessert)hapje van kokosmakroon met ananas en hangop. Op www.ronabuelo.nl vind je alle info over deze rum uit Panama, die een geschiedenis van drie generaties kent.  Verder proefde ik lekkere knapperige wijn- en bierkoekjes van DaPeppa, in drie varianten: met tomaat, knoflook en basilicum voor bij rode wijn; mosterd, peper en oude kaas bij witte wijn, en een met kummel kaas speciaal voor bij bier.  Deze koekjes zitten in een leuke verpakking die je zo om de hals van een wijnfles kunt hangen, erg leuk als presentje. Bedenker Dennis van Rijen vertelde dat hij het idee voor deze koekjes opdeed tijdens de druivenpluk bij wijnboer en kasteelheer Ilja Gort in Frankrijk. Kijk voor meer info op www.dapeppa.nl

 

Shyama Culinair

 

Proeven, proeven en nog eens proeven …

Ik heb veel geproefd, van vegan ijs tot aan zwarte spaghetti met inktvisinkt, en de paling van de “Friese Palingroker” was echt zalig … Ik maakte ook kennis met Will Jansen, directeur en eigenaar bij Bouillon Magazine. In de goodie-/foodiebag die we aan het eind meekregen zat een exemplaar van dit magazine, waar ik al veel over had gehoord maar nog niet persoonlijk had gelezen. Tot nu dus, leuk en informatief. Ik kan zo uren doorvertellen over deze memorabele avond, maar ik denk dat mijn fotocollages boekdelen spreken. Kijk en geniet dus op je gemak mee 😉

 

Shyama Culinair

 

Mijlpaal

Robert Kroon vertelde dat volgend jaar de twintigste zomer mediaborrel zal plaatsvinden. Ik kijk er nu al naar uit.

 

FOLLOW ME