Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

DoDo Café Rotterdam – Love Birds after summer event | Shyama Culinair

DoDo Café Rotterdam – Love Birds after summer event. We kijken terug op een gezellige nazomeravond bij DoDo Café Rotterdam, gelegen op een steenworp afstand van het Centraal Station. Makkelijk bereikbaar, ook per auto, zoals wij deden vanuit Den Haag. Deze avond werd georganiseerd door PR bureau Miss Publicity (MP) en Tan Do (DD), eigenaar…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Fine dining all’Italiana – Ristorante Mario – Shyama Culinair

Fine dining all’Italiana – Ristorante Mario – Shyama Culinair Maandag 23 mei was het een gezellige drukte bij Ristorante Mario di Neck. In Neck dus, een plaatsje in het Noord Hollandse Wijdewormer. Frank en ik waren er op uitnodiging van de Italian Chamber of Commerce, oftewel de Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland. Deze bijeenkomst,…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Manis – Francis Kuijk (Bakken met een Indische twist) | Shyama Culinair

Manis – Francis Kuijk (Bakken met een Indische twist). Zoetekauwen en thuisbakkers opgelet, er is weer een supergaaf bakboek in Boekenland. Manis, Bakken met een Indische Twist, is het derde boek van Francis Kuijk via uitgeverij Good Cook. Op onderstaande foto staan voormalig uitgeefster Lisette Drent en de huidige uitgeefster Jesse Meindertsma.     Francis…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

O, dennenboom – Jacques Vriens | Shyama Culinair

O, dennenboom – Jacques Vriens Jacques Vriens werd geboren in ’s-Hertogenbosch op 26 maart 1946. Hij heeft gewerkt als onderwijzer en was vanaf 1983 directeur van een basisschool. Duidelijk dat hij zich goed kan verplaatsen in de belevingswereld van kinderen.   In 1979 kwam zijn eerste boek uit en vanaf 1993 is hij fulltime kinderboekenschrijver….

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Review Cocktails met Victor – Victor Abeln | Shyama Culinair

Cocktails met Victor Abeln Vorige week stapten Frank en ik (nog nuchter) in de wereld van cocktails bij House of Bols in Amsterdam. In dit cocktailwalhalla lanceerde barman Victor Abeln (bekend van First Dates) zijn boekdebuut Cocktails met Victor, met een interactieve workshop cocktail maken. Zijn mentor/vriend Ivar de Lange (werkzaam bij House of Bols)…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Review 365 Dagen koken met de seizoenen mee – Francesca Kookt | Shyama Culinair

365 Dagen koken met de seizoenen mee Francesca van Berk, bekend als Foodblogger Francesca Kookt, schreef eerder al een kookboek, Mag ik nog een hapje. Vijf Eetkalenders, honderden weekmenu’s en duizenden recepten verder heeft ze nog inspiratie genoeg om met een nieuw boek te komen, 365 Dagen koken met de seizoenen. En het is een…