Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Lancering Bij Ons In The Residentie | BlueBlood – Hilton The Hague | Shyama Culinair

Lancering Bij Ons In The Residentie | BlueBlood – Hilton The Hague | Shyama Culinair. We blikken terug op een gezellige avond in het prachtige Haagse Blue Blood, een Nikkei Cuisine Restaurant dat onderdeel is van Hilton The Hague. Hier vond de feestelijke lancering plaats van de elfde editie van Bij Ons In De Residentie…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

La Molisana pastapakket | Shyama Culinair

La Molisana pastapakket | Shyama Culinair.  We werden – alweer jaren terug- terstond verliefd op Italië tijdens onze eerste vakantie in Toscane. Niet alleen op het veelzijdige landschap en natuur, het klimaat en de gastvrije mensen, maar zeker ook op de pure keuken! Italiaans eten is bij ons thuis zeer geliefd, en ik freestyle er,…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Cruise Event ITALIAN GASTRONOMY | Italiaanse Ambassade | Shyama Culinair

Cruise Event ITALIAN GASTRONOMY | Italiaanse Ambassade | Shyama Culinair Ons Italofielenhartje roffelde van plezier tjjdens een gezellige cruise/rondvaart op de Amsterdamse grachten. Het was alweer de zevende editie van The Week of Italian Gastronomy in the World. Dit gezellige event vol masterclasses en proeverijen omvat elk jaar een ander programma.    De organisatie was in…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

VEGA BLAUW Restaurant Blauw | Shyama Culinair

VEGA BLAUW Restaurant Blauw | Shyama Culinair VEGA BLAUW, met 70 authentieke INDONESISCHE vegetarische en vegan recepten, is inmiddels het derde kookboek van Restaurant Blauw, in samenwerking met uitgeverij Terra. Het eerste exemplaar van dit boek werd uitgereikt aan first secretary van de Ambassade van Indonesië in Den Haag, Puji Lestari.     Henk van…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Lekker500 2023 & Hennesy Gastvrijheidsprijs 2022 / Shyama Culinair

Lekker500 2023 & Hennesy Gastvrijheidsprijs 2022 / Shyama Culinair  We waren afgelopen maandag bij het Amsterdamse Capital C, een prachtige locatie die heel veel ruimte biedt aan een flink publiek. Het werd gezellig druk door de grote toestroom genodigde culi-liehfhebbers voor de lancering van de welbekende Restaurantgids Lekker500, die al 45 jaar bestaat. Tevens was…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Persiana Elke Dag – Sabrina Ghayour | Shyama Culinair

Persiana Elke Dag – Sabrina Ghayour | Shyama Culinair Ongecompliceerde gerechten bomvol smaak, beloofd de ondertitel van Persiana elke dag. En dit is geen loze belofte, want ik heb zelden een kookboek in handen gehad waaruit ik alles, maar dan ook echt alles wil maken! Dit gloednieuwe kookboek van Sabrina Ghayour, ook wel de Golden…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

DoDo Café Rotterdam – Love Birds after summer event | Shyama Culinair

DoDo Café Rotterdam – Love Birds after summer event. We kijken terug op een gezellige nazomeravond bij DoDo Café Rotterdam, gelegen op een steenworp afstand van het Centraal Station. Makkelijk bereikbaar, ook per auto, zoals wij deden vanuit Den Haag. Deze avond werd georganiseerd door PR bureau Miss Publicity (MP) en Tan Do (DD), eigenaar…

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someoneShare on Facebook

Fine dining all’Italiana – Ristorante Mario – Shyama Culinair

Fine dining all’Italiana – Ristorante Mario – Shyama Culinair Maandag 23 mei was het een gezellige drukte bij Ristorante Mario di Neck. In Neck dus, een plaatsje in het Noord Hollandse Wijdewormer. Frank en ik waren er op uitnodiging van de Italian Chamber of Commerce, oftewel de Italiaanse Kamer van Koophandel in Nederland. Deze bijeenkomst,…